Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit ja aurinkosähkö

Aurinkopaneelit ja asennukset – Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko pk-seutu

Aurinkosähkön hyödyntäminen on alkanut yleistyä etenkin Etelä-Suomen alueella omakotitaloasujien keskuudessa. Uusiutuvalla energianlähteellä on jatkuvasti kasvavaa kysyntää nykypäivänä, kun useammat ja useammat omakotitaloasujat haluvat energiantuotantoon kestäviä ja luontoa säästäviä vaihtoehtoja. Sähköalan asiantuntijoina haluamme olla mukana uusiutuvien energianlähteiden kasvussa. Tästä syystä olemmekin aktiivinen aurinkopaneeleiden toimittaja ja suoritamme myös paneeleiden asennukset Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla.

Aurinkopaneelit käyttövalmiiksi asennettuna

Toimitamme laadukkaat ja kestävät aurinkopaneelit, jotka toimitetaan asennusta myöten paikoilleen. Paneelien määrä mitoitetaan energiantarpeen mukaisesti ja tapauskohtaisesti. Kerro siis ottaessasi yhteyttä lisää esimerkiksi omakotitalosi koosta ja energiankulutuksesta, niin osaamme arvioida aurinkopaneelien määrää parhaamme mukaisesti. Aurinkopaneelien avulla auringon energiasta saadaan valjastettua käyttöön parhaimmillaan n. 2.7 – 3.8 Kwh/m2/pvä vuodenajasta riippuen.

Aurinkosähkö pienentää sähkölaskua

Aurinkosähkö on ekologinen vaihtoehto, jolla säästät energiakuluja. Myöskään yli omien tarpeiden tuotetusta aurinkosähköstä ei tarvitse murehtia – sähkön varastointiin ei tarvitse hankkia valtavia akkupatteristoja, kun ylimääräisen energian voi myydä sähköverkkoon.


Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää aurinkoenergiasta tai -paneeleista!


Aurinkopaneelit ja aurinkosähkö, Helsinki, Espoo ja Vantaa